Бoн Апети

Кулинарно предаване с водещ Иван Звездев.

„Бон Апети” е предаването, което се стреми да бъде максимално близо до вкусовите навици и предпочитания на българина и едновременно с това да представя съвременните тенденции в развитието на кулинарното изкуство. Всеки ден водещият на предаването, Иван Звездев, приготвя интересни ястия от цял свят, като не пропуска да представи и рецепти от новата и от класическата българска кухня. Рецептите на Иван Зведев и „Бон Апети“ дават възможност на зрителя да състави едно вкусно, здравословно и разнообразно меню и да почерпи идеи за естетическото поднасяне на ястията.

В предаването намират приложение както добре известни, традиционни за България продукти, така и по-слабо познати екзотични плодове, зеленчуци, месо и подправки, които провокират въображението и подтикват към експеримент. Във всяко издание на „Бон Апети“ се дава подробна информация за използваните продукти, както и практични съвети за качествено, вкусно, бързо и икономично готвене.

Традиция е в кухнята на „Бон Апети” да гостуват известни и интересни личности. Това са хора, които обикновено не са професионално свързани с кулинарията, но имат свои любими, изпитани рецепти и са готови да ги споделят. Списъкът с гостите е дълъг – той включва политици, общественици, историци, репортери и телевизионни водещи, актьори, певци и музиканти, спортисти и много други.

„Бон Апети“ често пътува. При гостуванията си в различни региони на България екипът на предаването събира автентични рецепти и разкрива спецификата на местната кухня. А увлекателните кулинарни пътешествия извън границите на страната дават на българския зрител възможността да надникне отблизо в кухнята на редица европейски страни.

„Бон Апети“ е кулинарното предаване, с което ще откриете, че готвенето може да бъде лесно и приятно занимание, едно удоволствие, на което си струва да отдадете – ако не професионално, то поне любителски...

От 2001 до м. август 2010 г. по bTV.

ИЗБРАНО