Спорт ТОТО

Тиражите на Българския спортен тотализатор (БСТ) се излъчват всеки четвъртък и неделя, пряко от студио 4 на БНТ. Водещ - Деян Славчев-Део, ководещи - Куини Алис Николова (до 7 май 2015 г. - Цветан Николов с асистентка Искра), Славена Вътова (от 2 октомври 2016 г.).

Водещите на предаването запознават зрителите с фактите, свързани с тиража - постъпления, джакпот, печалби - и представят членовете на контролната комисия за всяко теглене. Тя е в състав: председател от Държавната комисия по хазарта и представители на БСТ и БНТ.
Уеб сайт: http://toto.bg

Тегленето на печелившите числа започва с играта на СПОРТ ТОТО - 6/42. Следват 5/35, 6/49 и ТОТО Джокер. Преди започването всяка игра се съобщават постъпленията, броя подадени фишове и джакпота в отделните тегления. Гост на предаването всеки път е изявена личност, свързана със спорта. Той е този, чиято ръка се оказва съдбоносна за голяма част от участниците в играта „Втори ТОТО шанс”, защото изтегля номерата на печелившите фишове, чиито притежатели получават парични и предметни награди.

Предаването е продукция на главна редакция "Спорт".
До 6 октомври 2016 г. под името "Теглене тиражите на ТОТО 2 и Втори ТОТО шанс".

Излъчва се по БНТ1 и БНТ2 (до 26 юни 2016 г. и от 16 юли 2020 г.).
От 2 октомври 2016 г. и по bTV.

ИЗБРАНО