Бизнес етикет

Бизнес форуми, коктейли, дипломатически срещи, подписване на договори… Всички тези събития, както и още много други, са неизменна част от ежедневието на деловите хора. Заради все по-натоварените графици обаче, на много от тях често им се налага да учат в движение етикета за всяка от тези прояви. А доброто познаване на правилата за поведение в различните ситуации е от голямо значение за успеха на хората от бизнес средите. Вашият помощник в това отношение е предаването „Бизнес етикет”. Целта му е да Ви запознава с проявите, които изискват специално поведение и имат своите специфични правила и норми.

Предаването се грижи за Вашия имидж, като Ви показва по интересен начин възприетите модели на поведение в конкретни ситуации от деловото еждневие. За да се чувствате винаги подготвени за приеми, балове и събития от национално и международно значение, гледайте предаването „Бизнес етикет”. От него можете да научите какви са съветите на най-добрите експерти по всички въпроси, свързани с бизнес етикета - от облеклото, танците и поведението на масата до подходящите подаръци за празника, на който сте поканени.

Основна тема в предаването е и изграждането на Вашия личен и корпоративен имидж – изборът на лого на компанията, дизайнът на визитките и поздравителните картички, организирането на презентации, годишнини, награждавания и други фирмени събития. „Бизнес етикет” помага за изграждането на Вашия личен и корпоративен
имидж и е ваш помощник при деловите ви визити в други страни с
различни култури и нрави.

Контакт с предаването: etiquette @ mail.bg
Предавания:
- ОФИС ИНТЕРИОР
- ПРОВЕЖДАНЕ НА ИНТЕРВЮ ЗА РАБОТА
- ДЕЛОВА КОРЕСПОНДЕНЦИЯ
- ДЕЛОВИ ОБЯД ИЛИ ВЕЧЕРЯ
- ЕТИКЕТ ПО ВРЕМЕ НА ХРАНЕНЕ
- УИСКИТО
- КОРПОРАТИВНОТО ПАРТИ
- АКСЕСОАРИ

По телевизия EBF.

ИЗБРАНО