Виктори Екстрийм

Предаването за екстремни авто-мото спортове: екстремните хора, екстремните машини и екстремните преживявания. Всичко най-интересно и вълнуващо от българския офроуд и ендуро-шампионати от мястото на събитията. Резултати, класиране, информация и новини от и за състезатели и любители с гореща кръв, приели предизвикателството да проправят свой път сред трудно проходимите горски пущинаци, водни препятствия и каменисти склонове от Ком до Емине.

Всяко събитие се заснема с пет камери, а предварителното им разставяне по трасето дава възможност на зрителя да се наслади изцяло на екшъна в офроуд надпреварата. Ще научавате подробности за подготовката и екипировката на екстремните машини, любопитни факти от живота и преживяванията на участниците в състезателния и на тези от любителския клас, новини от офроуд и ендуро-шампионатите в България и Европа.

Телевизионната поредица „Виктори Екстрийм” отразява различни мероприятия, които са по-скоро хоби за участниците, отколкото спорт. Изборът на екипа се фокусира предимно върху офроуд, ATV и ендуро-надпревари и включва високопланинско ендуро с мотори, състезания с ATV машини, офроуд състезания по затворен маршрут и др. Отразява и подобни събития в цялата страна, свързани с високите скорости и страстта по автомобилите и мотоциклетите.

Продукция на „Аркаим Арт Студио”, режисьор и сценарист - Емил Доцов.
До 14 септември 2011 г. по TV+ и Film+.

ИЗБРАНО