Пътеки

Предаване за всички, които искат да бъдат здрави, успешни и в хармония със себе си и света. Водещ: Деница Атанасова-Гергова.
Продуцент: "Fresh Production", режисьор - Румен Ганев.

Мотото на токшоуто е „Животът ни е даден, за да го живеем в радост!”, а водеща тема е човекът, неговото добруване, усъвършенстване и успех. Разглеждат се и се изследват качествата, които всички ние притежаваме или се стремим да развием и обогатим.

С помощта на съвети от експерти и специалисти, както и чрез реални примери на хора, успели в различни сфери от живота, „Пътеки” вдъхновява, усмихва и хармонизира ежедневието ни. Хората, които искат да променят живота си към по-добро, вървят по този телевизионен мост, за да постигнат целта си и да намерят отговори на въпросите, които постоянно си задават.

Предаването предлага съвети за хармония между ум, дух и тяло, за да сме щастливи в семейния, професионалния и личния си живот. Интересни са срещите с хора, стъпили на пътя към духовното израстване, към здравословния начин на живот, уважаващи и живеещи в хармония с природата, грижещи се и защитаващи не само хората, но и всички живи твари на планетата. Представят се и творци, обърнали поглед към изкуството като спасение. Очакват се разговори и за различното образование и възпитание на децата.

От 26 август до 6 октомври 2017 г. по БНТ1 (10 издания).
От 15 септември 2018 г. до 16 юни 2019 г. - сезон II (събота и неделя от 08:00 ч.).
От 15 септември 2019 г. - сезон III (неделя от 06:55 ч.).
Сезон V - до 13 март 2022 г.

ИЗБРАНО