Мармалад

Седмично развлекателно предаване - таблоид в събота следобед, с интерактивно студио. Водещи - Радост Драганова и Иво Аръков (от сезон 3).
С участието на „летящата клюка” Персиян.

Класацията "Топ 10" е с водещ Мария Силвестър (от сезон 4; дотогава - с Димитър Павлов).
Продуценти: Радост Драганова и bTV.

Провокативни разследвания, пикантни класации и съвети за всекиго и всичко. Интерактивното студио е в компанията на популярни личности, които преминават през куп забавни предизвикателства, за да разкрият неподозирани свои лица, умения и тайни. Изпитанията за звездните гости са от игри и спортни тренировки до спонтанна проверка на знанията им относно светския живот и последните тенденции в модата.

Водещите не посрещат гостите си на традиционния диван за събеседване, а се впускат заедно с тях в забавни игри, искат мнението им по актуални и любопитни теми, търсят коментара им върху живота и навиците на други известни българи. Гостите признават интимни подробности за живота си.

Последните тенденции в спорта, здравословния начин на живот и модата във всяка сфера се демонстрират по иновативен начин с участието на гостите, публиката и водещите. И още - клюки, романтика, изненади, предизвикателства, като всичко това е подплатено със солидно чувство за хумор. Какво е да имаш прасе за домашен любимец, колко близки могат да бъдат Дичо и 100 кила, какъв риск може да поеме светски репортер, за да изкара на светло навиците на известните спортисти?

Мармалад със забавни съставки!

Стилисти - Августина Маркова-Тути и Добромир Киряков. Интериорен дизайнер - Александър Ковачев.

===

В първия "Мармалад": депутатка показва ежедневната си същност извън парламентарните кулоари, танцува и разказва историята на една жълта рокля, поставила началото на любовта в живота ѝ. Първите гости в студио са Виктория Терзийска и Орлин Павлов. Представяне на Златка Райкова с приятеля ѝ Георги Валентинов.

Фейсбук: facebook.com/MarmaladTV/

От 14 февруари до 1 август 2015 г. по bTV. От 15 февруари 2015 г. по bTV Lady - повторения.
От 12 септември 2015 г. - сезон II.
От 24 септември 2016 г. - сезон III.
От 16 септември 2017 г. до 30 юни 2018 г. - сезон IV.
От 8 септември 2018 г. до 22 юни 2019 г. - сезон V.
От 7 септември 2019 г. до 20 юни 2020 г. - сезон VI.
От 5 септември 2020 г. до 26 юни 2021 г. - сезон VII.
От 4 септември 2021 г. до 19 март 2022 г. - сезон VIII.

ИЗБРАНО