Извън новините

Предаване-портрет на известни личности, останали верни на ценностите и постигнали успеха си по достоен за уважение начин, превърнали се в светлите примери на съвременната действителност. Продуцент и водещ - Ани Салич.

Водещата представя емоционален поглед в начина на живот на "достойните хора" по динамичен, неочакван и човешки начин. Главните герои са хората, предпочели да живеят и да се реализират в България; избрали да се борят за пълноценния живот на своите деца и семейство; превърнали се в будните и талантливи артисти, изпълнители, учители, лекари, архитекти.

Ъгълът на представяне е необичаен: камерите не просто са насочени към главния гост, а са бъдат в ръцете му, давайки му уникалната възможност сам да ни разкрие онази част от живота си, която е най-ценна за него.
В продължение на няколко седмици известната личност живее в компанията на видеокамера, с която заснема най-интересното от своето ежедневие. Какво го впечатлява, какво го вдъхновява, кое е това, което го дразни? На какво дължи успеха си и как прекарва времето с близките си?

Главния герой представя своя видеодневник. Нещо повече: неочаквани гости, сбъднати мечти, емоционални изказвания и коментари, видеопоздрави следват един след друг и допринасят за един динамичен и пълноценен портрет.

Формулата на предаването: един успял и стойностен човек, представен през своя собствен поглед, през погледа на любимите му хора и под един различен и непознат ъгъл. Добрите примери и хората, които ги олицетворяват.

От 20 април до 29 юни 2014 г. по Нова телевизия.
От 14 септември до 28 декември 2014 г. - сезон II.

ИЗБРАНО