Наистина любов

Романтичен формат за любовта в събота следобед (60 мин.), по лиценз на шоуто "All You Need Is Love" на "Ендемол". Водещ - Мирослав Костадинов-Миро. Продуцент: "Harbour Island Records".

Телевизионният проект дава възможност на зрителите да изпратят любовно послание на свои приятел, близък, съпруг, съпруга, гадже... Желаещите да изпратят своето любовно послание могат да го направят на e-mail: naistinalubov@btv.bg

Шоу за силната емоция "любов" - предаването ще проследи в дълбочина това универсално чувство във всичките му проявления и ще се опита да покаже колко далеч би стигнал човек в името на любовта.
Зрителите ще видят как любовта триумфира над нещастията, ще опознаят същността на безусловната обич, ще станат свидетели на зрелищни прояви на любов и привързаност и ще видят какво означава романтика в онлайн пространството. Във всеки епизод на предаването екипът ще отдаде почит на чувството, което крепи човешкото съществуване.

Наталия Симеонова e активна част от екипа на шоуто и винаги стои до Миро, на когото предава своя дългогодишен опит, натрупан в предаването „Море от любов” (2002 - 2012 г.).

Фейсбук: facebook.com/pages/Наистина-любов/596664553722451

От 29 март до 31 май 2014 г. по bTV (10 издания).
Повторения по bTV Lady.

ИЗБРАНО