Домашни рецепти с Йоли

Клинарно предаване - оригинална продукция на 24Kitchen (Fox International Channels), снимана в България от екип на "Бон Нет" ООД. Водещ: Йоланта Делибозова - Йоли.

Йоли представя своята страст към домашно приготвената храна в местни мандри, пазарчета и и зеленчукови градини.
Домашните рецепти комбинират идеи от цял свят с най-доброто от българската традиция и вкуса на собственото семейство на водещата.

Предложенията й могат да станат бързо част от всяко домашно меню с мобилно приложение "Рецепта на деня". Всеки ден потребителите му ще разполагат с нова рецепта, със списък за пазаруване на необходимите продукти и възможност бързо да споделят и препращат.
24Kitchen Рецепта на деня е приложение за мобилните платформи на Android и iOS и е достъпно за смартфони и таблети. Апликацията може да бъде свободно изтеглена от уебсайта 24Kitchen.bg или от Google Play Store и Apple App Store.

Йоли е музикант, а страстта към готвенето наследява от баба си. Поддържа собствен кулинарен блог; обича да експериментира и да интерпретира по свой начин видени и чути рецепти, държи на визията на приготвените неща. Основните съставки на всяка рецепта са любов и фантазия!

В търсене на вдъхновение, Йоли често отива в къща в планината. Освен идеи, там тя намира и пресни, сезонни продукти. Предаването е посветено на тези моменти.
Бягството от града дори за ден, връщането към естествените продукти и експериментите в кухнята са в хармония с визията на канала – „Готви умно. Живей по-добре“.

От 19 октомври до 4 декември 2013 г. по 24Kitchen (7 епизода).

ИЗБРАНО