Бон-Бон

Бон-Бон е детско музикално предаване. Предаването възпитава добър вкус и развива чувствителността на децата. По забавен и модерен игрови начин, то се опитва да въздейства на малките зрители.

В Бон-Бон има за всеки по нещо:

1. Бе-бон
Бебешките песни и приказки изпълнени от деца между 3 и 6 годинки.

2. Караоке
За първи път в детско предаване малките зрители могат да пеят с нас. Чрез тази игра децата се научават по-бързо да четат и тренират своето съсредоточаване. Многобройният и разнообразен репертоар от авторски песни, наличието на собствено звукозаписно студио и професионализма на продуцентите правят възможна тази игра.

3. Кавър
В Бон-Бон можете да чуете кавър на популярна в момента песен-хит или непознат за децата „evergreen”.

4. Двойници
Представяме и по една българска песен-хит на популярен изпълнител , изпълнена от Бон-Бон.

5. Любима песен от филм
Във всеки приказен филм като „Цар лъв”, „Мулан”, „Аладин” и т.н. има по една любима на децата песен. Тези песни са красиви, но в повечето случаи доста трудни за изпълнение. Това е едно ново предизвикателство за децата от Бон-Бон.

6. Г-н Пумпал
Учителят на Бон-Бон по танци показва различни стъпки, танци, игри, полезни упражнения и смешки.

7. Звезди
Във всяко предаване гостува известен певец или музикант.

8. Анкети и Гатанки

9. Игра с въпроси
Всеки месец ще се разиграва томбола с имената на позналите верния отговор. Има награди.

10. Сам в къщи
Конкурс за най-добре изпълнена песен, заснета в домашни условия.

Водещи на предаването са изявени деца от групата „Бон-Бон”. Те са членове на групата от 7 години. В школата на Бон-Бон имат ежеседмични занимания по пеене, модерен балет и актьорско майсторство. Децата участват в много концерти, реклами и дублажи. Те пеят заедно с най-изявените и актуални български попизпълнители.

Творческият и технически екип, който създава предаванет, е от доказани професионалисти с награди от престижни конкурси. Част от екипа са и преподаватели в школата Бон-Бон. Борис Чакъров е композитор, Рози Караславова е продуцент и вокален педагог на група Бон-Бон, Жасмина Стоянова е хореограф, а Любен Младенов е режисьор на предаването.

Контакти: bon-bon@usa.com
До 16 март 2008 г. по bTV.

ИЗБРАНО