Такъв е животът: Да бъдеш родител

Документално риалити в 12 епизода, продуцент - "Супернова Медия", Милена Будинова и Явор Попов.

Проблемите, борбите и радостите, които съпътстват родителите при отглеждането на децата им в България
В продължение на 10 месеца екипите станаха част от живота на семейства от всички краища на страната, като целта е чрез техните истории да се покажат многобройните страни на родителството у нас. В документалното риалити са засегнати най-важните години в развитието на личността - от раждането до първите му стъпки в училище.

Предаването показва проблеми, с които повечето от родителите се сблъскват ежедневно, но често остават неизказани и нерешени. В "Да бъдеш родител" майките за първи път ясно изразяват страховете, които срещат, докато се подготвят за раждането на децата си. Притеснява ги отношението на лекарите, на социалните служби, а понякога и липсата на достатъчно информация за този изключителен момент от живота им.
Ще видите абсурдни ситуации от реалния живот, свързани с грижата за децата с увреждания, помощта за самотните майки или пък отношенията между различните поколения, където в 21 век все още "съветите на бабите", вече научно отречени, са от особено значение в нашата култура. "Такъв е животът" проследява и най-обикновени житейски ситуации, като това как да се справим с ревността на по-големите деца към бебето или пък необичайни, като това да си ученик с децата си.

С познатия позитивен и обективен почерк авторите на поредицата, самите те родители, разказват за вълнуващите човешки истории, които непрекъснато се случват около нас, но по една или друга причина остават невидими.

Дарения: SMS на тел. 1021
Контакт: info@supernovamedia.bg

От 7 януари до 31 март 2012 г. по bTV.

ИЗБРАНО