DanceLife

Танцово риалити (САЩ, 2007) на изпълнителния продуцент Дженифър Лопес и продуцента Eric Detwiler (MTV Networks), 9 епизода х 30 мин.
Поредица за истинския живот на танцьорите, които правят всичко, за да пробият в Холивуд. В нея се проследява животът на шестима танцьори в Лос Анджелес.

Успехи и падения, мечти и провали - от танцьори на заден план до превъплъщението им в главната роля, израстване от студийни танцьори до такива от голямата сцена. Те дават всичко, за да постигнат мечтите си в силно конкурентната професия, където едно успешно прослушване може да бъде старт на звездна кариера, а една лоша нагласа може да я приключи на момента.

Специални гости в предаването са продуцентът Jennifer Lopez, Ashlee Simspon, Nelly Furtado, Omarion и Pussycat Dolls, които често стават част от тревогите и надеждите на шестимата танцьори.
JLo споделя: “Аз също започнах като танцьорка и знам какъв е този свят. Тези танцьори са посветили живота си на това, с което се занимават и, честно казано, славата не винаги идва. Това е нещо, което танцьорите правят единствено и само от любов. Това е труден и тежък начин на живот и в "DanceLife" аз искам да покажа тази борба!”

Главните герои:
СТАСИ
Бившата членка на Pussycat Doll, която иска да стане и певица и залага всичко на новия си албум.
БЛЕЙК
Изумителен танцьор, който бързо се превръща в един от най-добрите танцьори в Холивуд – проблемът е, че той го знае и се старае всички останали също да го разберат.
БЛЕЙК
Младият танцьор, който успява да се пребори с личните си проблеми, за да стигне до DanceLife. Той просто се нуждае от шанс за пробив.
ДЖЪРСИ
Младото и наивно момиче, което се надява, че танците са нейният билет към славата и края на дългове й.
СЕЛЕСТИНА
Хип-хоп мацката от Вашингтон вижда танците като първата стъпка към изграждането на империята си.
КЕНИ
Бившият бейзбол играч от Бостън, който прави своя пробив като танцува с Jennifer Lopez. Сега той не ходи на прослушвания, а само на ... партита.

От 6 декември 2011 г. по Сity TV.

ИЗБРАНО