Високи токчета

Един час лайфстайл токшоу в събота следобед. Продуцент е bTV Studios, главен редактор - Илиана Димова. Водещи: Юлияна Дончева, Людмила Филипова, Ива Дойчинова и Гери Гочева.

Всяка от водещите има собствено мнение за актуалните теми, които вълнуват съвременната жена - отговорна, независима и грижовна, която държи да бъде информирана и цени стойностните неща в живота: семейството, здравето, бизнеса, изкуството, спорта.
Личен и обществен живот, семейство и кариера, душевност и външен вид, социална отговорност и благотворителност: водещите имат множество интереси и предпочитания, които ще се проявят в дискусии, разговори с интересни гости и репортажи от актуални събития.

Водещите са красиви, умни, популярни и всяка има своята телевизионна и обществена биография. „Независимата” Юлияна Дончева, „интелектуалката” Людмила Филипова, „консервативната” Ива Дойчинова и „нетипичната” Гери Гочева – това са 4 приятелки с ярки характери, които ще покажат как - въпреки различните си разбирания - могат и да спорят градивно и да се подкрепят, в зависимост от разискваната тема.

Свежите цветове в студиото, мебелите и умело подбраните предмети - всеки със своята история - създават усещане за домашен уют и атмосфера, съвсем подходяща за непретенциозни и искрени разговори между приятели.

Директор продукция - Мария Бонева, режисьор - Радой Николов, стилист – Пламен Балджиев.
От 18 декември 2011 г. до 20 май 2012 г. по bTV.

От 15 февруари 2012 г. и по bTV Lady.

ИЗБРАНО