Градски ченгета

Риалити формат, посветен на ежедневието на полицаите, техните истински човешки съдби и истории. Зрителите са близо до градските патрули, до забързаното им ежедневие и техните лични истории.

Документалната поредица ни среща с реални истории, шокиращи казуси, мащабни акции и заплетени разследвания и ни въвлича във вълнуващото ежедневие на служителите на МВР. Всеки епизод представя динамични случаи, заснети в реална обстановка, по време на нощните дежурства на патрулните полицаи в София, разкрива истинското лице на човека от закона и дава актуална и полезна информация за престъпността и случващото се по улиците на града.
Главните действащи лица са именно градските ченгета, които се сблъскват със семейни скандали, побои, пиянски свади, наркотици, организирани грабежи, арести... и всичко това - пред обектива на камерата.

„Градски ченгета” обаче не е само за полицията и престъпността. В полицейското документално риалити зрителите ще опознаят полицаите и в друга светлина: ще видят отблизо техния личен живот, ще разберат как се отразява професията им в семейството и личните им взаимоотношения. Поредицата показва колко рискована и многостранна е работата на полицаите, какви хора са те и какво ги е накарало да изберат тази професия.

От 30 септември до 16 декември 2011 г. по Нова телевизия.
От 5 ноември 2011 г. - повторения по Diema.

ИЗБРАНО