БунтАрт

БунтART е среда за новото изкуство и култура, място за дискусия - как у нас да се реализират хората с идеи и талант. Продуцент е Красимир Стоичков. Водещи: Чочо, София и Едуард.

Млади артисти са публика и ресурс на идеи, стилистични похвати, жаргон и теми за дебат. Кросмедийният формат включва уеб репортажи от младежи в чужбина, а риалити експериментът "Предизвикателство" ще описва реалността чрез изкуство и акции в реална среда, реално време и реални участници - да се говори не само за изкуство, но да се разказва за реалния живот от позицията на социалноотговорно изкуство.
Тук е животът на новото поколение. Зрителите ще имат възможността да се разходят в интересно телевизионно пространство, наситено със съвременно изкуство и неговите млади автори. Да се докоснат до техния неформален живот, виртуалната среда на електронните медии, социалните мрежи и ъндърграунд движенията. „БунтART” ще инициира и дискусия за това, как България да стане едно пълноценно място за живеене на хора с идеи и енергия.

От 25 септември 2011 г. до 3 юни 2012 г. по БНТ1.
От 23 септември до 8 декември 2012 г. - сезон II.

ИЗБРАНО