На инат

Сатирично вечерно ток шоу. Водещи – виртуалното магаре Марк О’Селски и Силвия Драгоева (от Биг Брадър 2). Реализация: Hidalgo Productions.

Предаването променя представите на зрителя за вечерно ток шоу, тъй като партньор на Силвия е не човек, а виртуално магаре... Основен фокус е политическата и социалната сатира и коментарите на изминалите събития от деня. Марк е анимационният топ-коментатор, който винаги има свой поглед върху новините и случващото се в самото предаване.

Под звуците на роял и облян в неонова светлина, доказаният майстор на словото Марк О’Селски обсъжда злободневните теми на деня, поднесени «алангле» и с чувство за хумор. Директен, предизвикващ и безстрашен, както досега, любимецът на народа ще изненадва и провокира гостите си, без да им спестява изкушението да разкрият себе си.
„Интервюто на живота ми” е рубриката, на която „На инат” акцентира. В нея Марк О’Селски ще посреща основните гости на шоуто.
Компания на домакина ще правят чаровната му асистентка Силвия Драгоева, а за атмосферата ще се погрижи бендът, съставен от четиримата верни музиканти – Пианистът, Китаристът, Басистът и Певицата е Поли Генова, победителка в българския формат на Евровизия 2011. За да бъде в тон с настроението на зрителя в късния час, „На инат” предлага смях под формата на поредица от нови и разнообразни рубрики.

Марк О’Селски приключва всяко издание на шоуто с емблематичните си крилати фрази, всяка от които с потенциал да бъде включена в специална колекция от избрани сентенции на велики автори...

От 14 юни 2010 до 31 януари 2011 г. по TV7.
От 21 март до 1 юли 2011 г. по Нова телевизия. Повторения - от 13 януари 2012 г. по Diema.

ИЗБРАНО