Високи токчета

Как да оцелее една жена в градската джунгла е основният въпрос, на който неделният сутрешен лайфстайл блок „Високи токчета” ще търси решения. Продуцент - Мария Бонева, модна агенция "Мегаталант".

Едночасовото токшоу има амбицията да постави началото на нови модни стандарти, необходими за жените от градски тип. Те са уверени, знаещи какво искат, готови на разумен риск, работещи, независими, социални, понякога омъжени и търсещи отговори на въпросите - Трябва ли да спазваме дрес кода на поканата? Кога трябва да направим първата пластична операция? Да спазвам ли диети?

Темите и въпросите на градската джунгла ще бъдат решавани с помощта на петте водещи - Гери Гочева, Нели Ангелова, Цеци Красимирова, Диана Великова, Грета Дачева.
Предаването е с динамични рубрики и гъвкава схема - винаги интересни гости, винаги ще се говори за мода, стил, здраве, социални проблеми и благотворителност, и никога - за чалга, защото „Високи токчета” е различно и има стил, на който строго се държи.

Постоянните рубрики са „Fashion Taro” с Грета Дачева, където основните гости - мъж и жена, ще бъдат съветвани от модните карти таро какво да облекат тази седмица, къде да отидат, какво да консумират. В „Спорт и здраве” с Цеци Красимирова ще бъдат представени различните гледни точки на диетолози и препоръчваните от тях диети и здравословен начин на живот. В „Partyology” светската репортерка Нели Ангелова ще бъде на най-горещите точки, за да покаже всяко парти и всяка светска личност.
Веднъж в месеца ще има „Моден салон” с Нели Ангелова, където стилисти и коафьори ще представят новите модни тенденции при дамските и мъжки прически, ще дават съвети за това кои са най-полезните и актуални козметични продукти. Другите месечни рубрики са „Моден подиум” с Диана Великова и „Пластичен хирург” с Нели Ангелова. Всяка четвърта неделя от месеца ще има „Модни присъди” с водещ Гери Гочева. Тя ще влиза в ролята на моден защитник и ще предлага модна рехабилитация на светска жена или мъж, обвинени в лош стайлинг.

Ролята на моден съдия всеки път ще бъда различна и ще се изпълнява от редактор на модно списание. Модните заседатели ще са в състав - председател проф. Любомир Стойков и водещи български модни дизайнери и журналисти.

От 30 май до 20 юни 2010 г. по Нова телевизия (4 издания).

ИЗБРАНО