Завръщане в бъдещето

Поредица от 7 мача от 21 юни 2009 г. по телевизия Ring.bg

Отново еуфорията от Световното в САЩ - ще си припомним славните мигове на националния отбор по футбол на България през лятото на 1994-та, когато станахме четвърти в света!


Всички мачове на българския национален отбор по футбол от незабравимото лято на 1994-а година, когато отборът на Димитър Пенев стана 4-и в света, сплоти нацията и я накара да излезе по улиците. 15 години по-късно RING.BG ще върне емоциите у зрителите. Ще покажем всички мачове на същите дати, на които се играха те преди 15 години. За някои от нас това е страхотен спомен, който ще си припомним, а за други ще бъде шанс да ги видят за първи път и да разберат защо това са златните момчета на българския футбол.


Към всеки от седемте мача на “Пеневата чета” има подготвени ексклузивни студия с футболистите, 15 години по-късно. Как оценяват успеха си днес, с какви мисли си спомнят за 1994-та Боримиров, Михайлов, Стоичков, Пенев, Лечков, Балъков, Костадинов, Иванов и останалите от златния отбор на Димитър Пенев? По време на мачовете, а и в студиата преди тях, гостите ще си припомнят времената отпреди 15 години и ще правят коментари по време на самите срещи. Зрителите няма да слушат класически футболен коментар, а нещо ново и различно, изпълнено с много емоция!

ИЗБРАНО