Любов от пръв поглед

За филма

Държава: Франция
Година: 2007
Жанрове: Романтичен

Режисьор: Стефан Мьоние

В ролите: Шарл Темплон, Жозефин Жобер, Давид Турне, Муни Фаро, Люси Фламан, Софи Баржо


"Foudre": 26-сериен телевизионен филм. Любовта ще дойде за миг и ще изчезне тайнствено, за да започне най-дългото разследване на истината за нея... Най-красивата жена е от Нова Каледония, най-влюбеният младеж е французин, който не знае нищо за нея и не може да я открие. Ла Рошел е началото на дългото пътуване към тайната.


Група младежи редуват удоволствия с работа и опитват вкуса на живота, докато една фатална среща не ги впуска в търсене на истинската любов, приятелството и почтеността.


Съдържание на първи епизод:

Ла Рошел – курортен град на Атлантическия океан. Лео (David Tournay) и Алекс (Charles Templon) са двама приятели, които обичат да се забавляват, но и не само това. Те са сериозни младежи, които и работят, като мият прозорците на високи сгради. Алекс страда от раздялата с бившата си приятелка Манон (Lucy Flamant), зарязала го преди една година. В деня на празненството по случай 18-ия му рожден ден, той опитва да се съберат отново, но Манон вече е с Франк. Лео се опитва да го запознае с Мари, която била влюбена в него, но Алекс не иска и да чуе. Двамата приятели отиват да мият прозорците на библиотеката. Там Алекс среща едно страхотно момиче – това е Алис (Josephine Jobert). И се влюбва безпаметно в нея...

Режисьор на сериала е Stephane Meunier, 3-ти сезон / общо 52 епизода в производство.

ИЗБРАНО