7-те смъртни холивудски гряха

За филма

Държава: САЩ
Година: 2006
Жанрове: Комедия

Режисьор: (сценарий) Mike Henry

В ролите: Retta, J. Keith van Straaten, Dara McGarry, Peter Spruyt, Ward Roberts, Michael David Cheng


"7 Deadly Hollywood Sins": Знаете ли какво е общото между Библията и Холивуд? Не, недейте веднага да казвате, че няма каквато и да било връзка. Помислете още веднъж... Точно така! Смъртните грехове! Похотта, чревоугодничеството, алчността, ленивостта, гневът, завистта и гордостта. Не, не описваме Холивуд все още, в момента само изброяваме греховете.



Има много поредици, които показват красивото лице на живота в Холивуд. Всеки знае за блясъка, славата, парите и лукса... само че малко хора говорят за „Тъмната страна” на меката на шоубизнеса. Но е неизбежно... с многото пари да дойде алчността, със славата – завистта и гневът... a с лукса ръка за ръка вървят ленивостта и чревоугодничеството...

Често казваме, че холивудските знаменитости не са светци. Тази поредица ще ни убеди колко сме прави! Всеки епизод се концентрира около един от седемте смъртни гряха, като му придава конкретно лице – някой актьор, актриса, певец, певица или изобщо някоя известна персона, у която конкретният грях да е осбено ясно различим.



Ще видим „другото” лице на богатите, които цепят стотинката на две и се пукат от завист, защото някой има малко повече пари от тях... Ще видим кой обича да попрекалява с яденето и пиенето, а в същото време в интервюта пред медии постоянно се ангажира със съдбата на бедните и гладуващите. А кой има навика да изневерява и да гледа на новата връзка като на спортна дисциплина? Или кой обича да се излежава до късно, а в същото време обяснява как се скъсва от работа и иска по-високи хонорари... За завистта пък да не говорим!



Освен конкретен „профил” не греховете, във всеки епизод има и редица съпътстващи материали – от „добрата” страна на живота на конкретния човек, мнения на негови близки и конкуренти, коментари...GTV представя една вълнуваща и забавна поредица за живота в Холивуд. Но не онзи, бляскавия живот, а тъмната му страна... в която грехът и пороците властват и наистина никой не е светец!

ИЗБРАНО