В опасна близост

За филма

Държава: САЩ
Година: 2005
Жанрове: Драма

Режисьор: Кевин Доулинг, Чарлз Бийсън

В ролите: Дженифър Финигън, Кимбърли Елиз, Дейвид Джеймс Елиът, Джон Каръл Линч, Кристиън Кейн, Крес Уилямс и др.


"Close to Home": Сериал, които повдига завесата на живота в богаташките предградия, като разкрива, че понякога тихите и спокойни улички могат да крият най-тъмните престъпления.

Анабет Чеиз (Дженифър Финигън) е млад, агресивен прокурор с перфектна служебна репутация, която се заема със случаи произхождащи от собствения й квартал. След като е родила първото си дете, Анабет се връща на работа с готовност да поеме най-трудните и заплетени случаи, зареждана от желанието да предпази съседите си и собственото си семейство.

Морийн Скофийлд (Кимбърли Елиз) - е новият началник на Анабет, който предизвиква нейните правни способности, пускайки я в дълбоките води.

Водещият на екипа - Стийв Шарп (Джон Карол Линч), един от най- близките хора на Анабет и голям неин поддръжник, е загрижен как нейните дела ще бъдат отразени в медиите.

Съпругът на Анабет – Джак (Кристиън Кейн) е отдаден изцяло на семейството. Той е стабилна опора за Анабет, когато предизвикателствата на работата й престъпват границите на личния им живот.

ИЗБРАНО