С аромат на маргаритки

За филма

Държава: САЩ
Година: 2007
Жанрове: Комедия

Режисьор: Лорънс Трилинг, Адам Кейн

В ролите: Лий Пейси, Анна Фрийл, Чи МакБрайд, Джим Дейл, Елън Грийн, Сузи Кърц


"Pushing Daisies": Тази криминална приказка разказва за живота на Нед - млад мъж с изключителна дарба. Още като дете той разбира, че може да съживява мъртъвци само с едно докосване. Вече пораснал, Нед става майстор на плодови пайове и използва дарбата си, като докосва гнили плодове и ги прави свежи и ароматни. Освен това помага на частния детектив Емерсън да разкрива убийства, като събужда мъртъвците и ги разпитва за техните убийци.


Талантът му върви с някои условия. Нед бързо научава, че когато върне някого към живота за повече от една минута, нещо друго в непосредствена близост неочаквано умира, за да се възстанови равновесието В допълнение към това, ако докосне съживения втори път, той отново умира, но този път – завинаги.


Историята се усложнява, когато Нед връща от света на мъртвите своята голяма любов от детските години - Чък, и я оставя жива. Чък става трети партньор в успешната комбина на Нед и Емерсън, като кара Нед да използва дарбата си за добро, а не само за печалба. Животът би бил идеален за Нед и Чък, като изключим жестокия факт: ако той отново я докосне, тя пак ще умре, този път завинаги.


Сериалът има 17 номинации за „Еми” и 7 награди.


От 11 април 2012 г. по Fox Life (сезон II).

ИЗБРАНО