Шантави рисунки

За филма

Държава: САЩ
Година: 2002
Жанрове: Анимация

Режисьор: Michael Hack, Scott Heming

В ролите: June Foray, Ian James Corlett, Terry Klassen, Britt McKillip


"Baby Looney Tunes": анимационна поредица на Warner bros., в която участват герои като Бъгс Бъни, Патока Дафи, ловецът Елмър, котката Силвестър, канарчето Туити и много други анимирани персонажи, превърнали се в телевизионни икони и любимци на милиони деца по света.



Приключенията на героите отдавна са надраснали оригиналния си сериен телевизионен формат. Бъгс, Дафи и останалите се появяват още в комикси, детски книжки, пълнометражни анимационни филми и дори няколко игрални филма. Един въпрос обаче все така остава на дневен ред - какво са правели Бъгс, Дафи, Силвестър и останалите от веселата компания като бебета?



Анимационните герои са представени като малки. На екрана през цялото време се прескачат бебе-заек, малка пухкава черна котка и съвсем миниатюрно канарче. Вечният карък Дафи присъства и тук - и отново е на прицел на голяма част от шегите на Бъгс. Голямата любов на дългоухия любител на морковите – Лола – също участва и се оказва, че като малка е също толкова сладка. Силвестър все така преследва Туити, но по една или друга причина усилията му все не се увенчават с успех. В купона се намесва и тазманийският дявол Таз, който, макар също да е бебе, предизвиква хаос навсякъде, където се появи.


От 4 април до 4 юли 2009 г. по GTV (под заглавието "Шантави рисунки").
От 14 юни до 1 юли 2010 г. - повторение (по bTV Comedy).
От 12 февруари 2011 г. по Cartoon Netwrok.

ИЗБРАНО