Жени-шпиони

За филма

Държава: САЩ
Година: 2002
Жанрове: Екшън

Режисьор: Reza Badiyi, Chuck Bowman

В ролите: Наташа Хенстридж, Кристен Милър, Наташа Уилямс


"She Spies": три прелестни жени с престъпно минало са освободени от затвора от безименна федерална агенция в замяна на способностите им. Каси, Шейн и Диди са закоравели престъпнички, които са обърнали гръб на предишния си живот.


Каси (Наташа Хенстридж) е елегантна, интелигентна, очарователна и престъпната й кариера е във възход, докато един ден късметът й обръща гръб и тя попада в затвора. Шансът й да се освободи е като оглави екипа на шпионките. Нейна партньорка е Диди (Кристин Милър), която прилича на наивно момиченце, но всъщност е гениален хакер, щом седне пред компютъра. Последна в триото е Шейн (Наташа Уилямс) - бестрашна, сексапилна и безкомпромисна.



Техен началник е Джак Уайлд (Карлос Джейкът), който се опитва да обуздае непокорната им природа, но момичетата го манипулират така умело, че той изпълнява всичките им желания без да се усети.



Целта, разбира се, е да спасят света от терористи, трафиканти на оръжие, зли гении и всички с планове за неограничена власт. Така „Ангелите на чарли” се среща с „Умирай трудно”, а резултатът е зрелищен екшън с героини, каквито зрителите не са виждали.



От 15 декември 2008 г. по ТВ2.

От 5 юли 2010 г. по Pro.bg.

ИЗБРАНО