Предателство

За филма

Държава: САЩ / Колумбия
Година: 2008
Жанрове: Сапун

Режисьор: (сценарий) - Aída Naredo, Felipe Pérez

В ролите: Mario Cimarro, Danna García, Harry Geithner, César Mora, Virna Flores


"La Traición": В 130 епизода на хитовия колумбийски сериал зрителите ще проследят историята на страстната, но безнадеждна любов между една жена и двама братя близнаци.


Действието на драмата се развива в края на 18 век, когато нравите на обществото се определят от външния вид и двойните стандарти на живот.

Главните действащи лица в сюжета са братята близнаци Уго и Алсидес, които са влюбени в една и съща жена – Соледад. Чувставата на Уго към Соледад са толкова силни, че той е готов да й разкрие тайна, пазена дълго от семейството му. Уго страда от рядката болест каталепсия, чиито временни пристъпи го карат да изглежда мъртъв. След като премине пристъпът обаче Уго се връща обратно към живота. Болестта е наследствена и е станала причина баща му да умре по ужасяващ начин – погребан е жив, вследствие на тежък пристъп на болестта.



Соледад и Уго изживяват красива любовна история, която трябва да завърши с голяма сватба. В деня на сватбата Уго получава пристъп, а единственият, който може да му помогне, неговият прислужник Борис – е на път. След този инцидент Уго е погребан жив, а Соледад е съсипана от мъка. Нейната трагедия е още по-голяма и заради факта, че очаква дете от любимия си, когото тя смята за мъртъв. Тогава се появява братът близнак – Алсидес, който предлага брак на Соледад, за да я спаси от позора в очите на обществото. Този брак за Соледад е необходимо мъчение, което тя трябва да приеме в името на нероденото си дете.



За щастие Уго е спасен от крадци и след много премеждия успява да се завърне у дома. Там той открива, че любимата му е омъжена за брат му и очаква дете. Това става причина за голямото му разочарование, което се превръща в истински гняв и неутолима жажда за отмъщение.



В главните роли участват актрисата Данна Гарсия, която зрителите познават от сериала „Трима братя три сестри”, където тя отново си партнираше с известния и обичан от феновете актьор Марио Симаро. Този път той отново ще е увлечен по Данна Гарсия, а зрителите ще го видят в ролите и на двамата братя близнаци от сериала „Предателство”.



Сериалът се излъчва по bTV от 26 август 2008 г. Официален уеб сайт на теленовелата - http://tv.telemundo.yahoo.com/latraicion/

ИЗБРАНО