Идеалната любов

За филма

Държава: Венецуела/Перу
Година: 2004
Жанрове: Романтичен

Режисьор: Тоньо Вега

В ролите: Рикардо Аламо, Корайма Торес, Карл Хофман, Анабел Риверо и др.


"Amor del bueno": Понякога, най-фундаметалните истини са скрити зад различни фасади и се разкриват само пред лицето на искренната любов. Главните герои в тази съвременна теленовела живеят в лъжа, всички. Лъжата, която ги кара да вярват, че са щастливи, всеки по свой собствен начин. Но животът и съдбата се подсигуряват, че рано или късно всеки от тях да се изправи пред истината.
Моника като всяка домакиня, си има мечти: за привлекателен и работлив съпруг, красиви деца и къща с всякакви удобства. Въпреки това, дълбоко в душата си, Моника започва да усеща, че нещо много важно липсва в живота й. Докато не среща Бернардо... и тогава прави необходимата стъпка към промяната.
Бернардо с право е наречен “най-известен журналист в страната”. Увлечен в своята работа, той избягва всякакви опити да уреди личния си живот. Героят наистина вярва, че може да живее и без любов. Но с появата на Моника всико се променя.
На Моника и Бернардо им е съдено да се запознаят при печални обстоятелства: заедно ги похищават в Колумбия. След това отново се срещат в Каракас.

ИЗБРАНО