Без свян

За филма

Държава: Колумбия
Година: 2007
Жанрове: Сапун

Режисьор: Rodolfo Hoyos, Andres Biermann

В ролите: Габи Еспино, Ивоне Мортено, Маргарита Ортега, Хавиер Гомес


Sin Vergüenza: Комедия за четири приятелки: Маите, Рената, Фернанда и Палома, които, въпреки различията си, заедно преживяват любов и омраза, истини и лъжи и много приключения.


Рената е лидерът на групата. Връзката й с Раймундо, мъжа на нейните мечти, се усложнява от факта, че той е неин пряк началник и семеен мъж. „Не бих заменила приятелите си за нищо. За тях съм готова на всичко. Не е лесно да си живееш живота без капка срам”.


Палома е бохем-фотограф. На пръв поглед добре балансирана, но често раздвоена и разколебана при взимането на решения. В личния си живот тя се лута между бившият си съпруг (перфектен любовник, лишен от съдържание) и новия си приятел - интелигентно, внимателно и разумно момче, с което обаче страстта остава на заден план. „Да можех някак си да съчетая двамата. А не мога ли? Човек трябва да си живее живота без капка срам.”


Маите е импулсивна, на моменти инфантилна самотна майка, разделяща времето си между болния син и младия си любовник. „Аз съм на 30, имам син на 11 и любовник на 20. Хората да си говорят каквото искат. Просто ще си живея живота без капка срам”.


И накрая - Фернанда, на пръв поглед консервативна жена, съобразяваща се най-вече със съпруга си и двете си прекрасни дечица. Докато на сцената не се появява бившият й приятел, за да я обгради с нежност и внимание. „Аз съм скромна и въздържана. Но една среща преобърна живота ми наопаки. Може би трябва да се вслушам в съвета на приятелките си и да си живея живота без капка срам.”


Официален сайт: http://tv.telemundo.yahoo.com/sinverguenza/


От 26 юли 2007 г.

ИЗБРАНО