Преследвачът

За филма

Държава: Канада
Година: 2001
Жанрове: Фентъзи

Режисьор: Holly Dale, William Fruet

В ролите: Ейдриън Поул, Джерейнт Уин Дейвис, Ейми Прайс-Френсис, Лиан Уилсън и др.


"Tracker": 218 опасни престъпника са избягали от затвора. Води ги Зин, умно и безжалостно същество, каквото човечеството не познава. Защото престъпниците не са част от нашия свят - те идват от планети, които биха могли да ни схрускат за закуска. Преследвани от властите, затворниците преминават през създадената от Зин дупка в пространството ... и се оказват в Чикаго. Там групата инопланетяни се заема с престъпна дейност. Хората са практически беззащитни пред тези същества, притежаващи не само изключителна сила и интелект, но и способността да приемат формата на хора и животни.
Планетата, от която са избягали, изпраща след тях Преследвача Коул /Ейдриън Поул/ - той трябва да хване или унищожи всички до един. Съдбата го среща с Мел – красиво момиче, работещо в един бар. Единствено с нея Коул споделя тайната си - тя не би го издала, защото е твърде увлечена по тайнствения чужденец.
В главната роля на серията зрителите ще видят актьора Ейдриън Поул, получил световна популярност със сериала “Шотландски боец”.

ИЗБРАНО