Каменно цвете

За филма

Оригинално заглавие: Бессмертник / Snowdrop
Държава: Украйна
Година: 2015
Жанрове: Сапун

Режисьор: Дмитрий Голдман

В ролите: Марина Дяконенко, Екатерина Тишкевич, Валентин Томусяк, Никита Пархоменко, Григорий Бакланов, Александр Давидов, Светлана Зелбет, Наталия Калатай


Драматичната и чувствена история на две доведени сестри, белязана от силни чувства, трагични преживявания и неочаквани обрати.

Отношенията между Надежда Шевченко (Марина Дяконенко) и Ирина Панина (Екатерина Тишкевич) са обтегнати и сложни и дори граничат с омразата. Надя е жизнерадостно, отдадено и искрено момиче. Химик по професия, тя мечтае да разработи козметика, която да носи на хората красота и здраве. От университетските си години е влюбена в Игор Панин (Валентин Томусяк), но не знае нищо за семейството и богатството му – той крие произхода си, защото Надя никога не е обичала "златните момчета".

Тотално противоположна е нейната разглезена и капризна доведена сестра Ирина, която презира честната и трудолюбива Надя, а освен това е вманиачена по Игор. Когато Ирина разбира, че той иска да се ожени за сестра й, прави всичко възможно да ги раздели.

Скоро Надя е обвинена в престъпление, което не е извършила и излежава несправедливо присъда в затвора. Тя се чувства принудена да извърши дръзко бягство, за да защити честта си и Игор от пагубните намерения на доведената й сестра – да се омъжи за него и наследи богатството му. Ще успее ли Надя или нечистите намерения на Ирина ще надделеят?

4 сезона, 100 епизода х24 мин.

От 5 март 2018 г. по Diema Family.