Драга фамилия

За филма

Оригинално заглавие: Sindjelici
Държава: Сърбия
Година: 2013
Жанрове: Комедия

Режисьор: Nebojsa Radosavljevic, Suzana Purkovic, Milan Todorovic, Aleksandar Jankovic

В ролите: Войслав Брайович-Воя, Ванеса Радман, Борис Комненич, Милена Дравич, Снежана Богданович, Горан Радакович


Забавната история на Лила, Сретен и тяхното голямо семейство, продукция на Prva Srpska Televizija.

Две семейства, по балкански забавни и чаровни, ще се преоткрият стъпка по стъпка. Новосъздадено е семейството на Лила и Сретен - силно влюбени един друг, но и двамата вече имат деца и по един брак зад гърба си. Лила е майка на две дъщери, а Сретен има трима синове. Съвместното съжителство на голямата фамилия обаче не тръгва по план и в един момент съпрузите си задават въпроса дали са постъпили правилно, събирайки се под един покрив.

Сериозните промени за двете семейства започват още в първия епизод, когато Лила и Сретен сключват брак. Двамата имат различни методи за възпитание на децата си – докато диалогът е нейният основен инструмент, той използва предимно авторитета си. Дъщерите на Лила все още се чувстват емоционално свързани с предишния си живот в Нови Сад и освен това не са приети радушно от децата на Сретен, на които пък не им харесва изведнъж да делят дома си с трима напълно непознати.

И за да е още по-увлекателен и забавен сюжетът, към безспирната суматоха се присъединяват приятели и роднини на двете фамилии. Следват множество комични ситуации, които обаче показват истинското значение на думата "семейство".

Възможна ли е любовта в брака, след като за втори път се чува голямото "Да" пред олтара? Как се възпитават пет деца от различни семейства под един покрив?

4 сезона (2013-2017 г.), 160 епизода.
Уеб сайт: prva.rs/web-tv/serija/sindjelici.html

От 13 октомври 2017 г. по Diema. От 9 ноември 2017 г. - сезон II. От 20 декември 2017 г. - сезон III.

ИЗБРАНО