Загадки при разпродажби

За филма

Оригинално заглавие: Garage Sale Mystery
Държава: САЩ, Канада
Година: 2013
Жанрове: Крими

Режисьор: Норма Бейли

В ролите: Лори Лафлин, Сара Стрейндж, Сара Канинг, Стив Бейсик, Рик Раванело, Андрю Дънбар, Майкъл Копса


Поредица от самостоятелни телевизионни филми.

"Garage Sale Mystery", 2013 г.:
Дженифър Шанън (Лори Лафлин) обожава да посещава гаражни разпродажби. Тя е гуру в областта на антиките и има собствен антикварен магазин. Притежава усет да открива интересни и уникални предмети. Приятелката й Хана (Сара Канинг) преживява тежко раздялата с гаджето си. Даниел и Дженифър са партньорки в работата и много близки. Поредица от кражби съвпадат по време и място с гаражни разпродажби, на които е била. Откривайки своите „съкровища”, Дженифър установява връзка между кражбите. Извършено е убийство. Започва разследване и е заподозрян неин близък приятел от колежа. Тя решава да помогне на полицията да заловят престъпника.

"Garage Sale Mystery: All That Glitters", 2014 г. ("Всичко, което блести"):
Стар приятел на Дженифър я кани на многообещаваща разпродажба в неговия склад. Мартин (Майкъл Копса) е ветеран от морската пехота и се развежда с жена си, която иска къщата и половината от склада, който е неговият бизнес. Един от клиентите му спира да плаща за клетката си и Мартин я продава на търг. Мъжът е разгневен, а малко след това управителят изчезва. Дали сбиването е прераснало в убийство? Дженифър помага на полицай Линуд в разследването. Даниел се опитва да си намери гадже чрез онлайн запознанства. Този път е намерила красавец, който се представя за лекар. Двамата си уговарят среща. Джейсън е съпруг на Дженифър и постоянно се страхува за безопасността й.

"Garage Sale Mystery: The Deadly Room", 2015 г. ("Стаята на смъртта"):
Всички открити "съкровища" от гаражни разпродажби наблюдателната Дженифър прибира в магазина си „Бедни и богати”. Ейдриън е брокерка и иска бърза кариера. Тя трябва да продаде къща за милиони, която от 40 години е необитаема. Предстои представянето й, на което ще присъстват всички. От любопитство Ейдриън и Джени я разглеждат и откриват тайна стая. Къщата е построена през 1884 г. И всички се влюбват в нея. Но се разчува, че е прокълната и има стая на смъртта. Ейдриън не може да я продаде, ако не направи нещо. Тя решава да прекара една нощ там, заснемайки всичко с камера. Така става поредния мъртвец. Дженифър отново помага в разследването.

От 20 септември до 7 октомври 2017 г. по БНТ1. От 24 ноември 2018 г. - нови филми.
От 17 до 20 декември 2018 г. по БНТ3.

ИЗБРАНО