Супермаркет

За филма

Оригинално заглавие: Superstore
Държава: САЩ
Година: 2015
Жанрове: Комедия

Режисьор: (създател и сценарий) Джъстин Спицър

В ролите: Америка Ферера, Бен Фелдман, Нико Сантос, Колтън Дън, Никол Блум, Марк Маккинли, Лорън Аш


Сериалът разказва за обикновени работещи хора от средната класа. В уникалното семейство колеги в огромен магазин, Ейми (Америка Ферера от "Грозната Бети") е най-старата служителка. Тя балансира всичко случващо се, а Джоан (Бен Фелдман) е мечтател, решен да докаже, че работата може да бъде забавна и приятна.

Техни колеги са Гарет (Колтън Дън), амбициозният Матео (Нико Сантос) и сладката тийнейджърка Шейен (Никол Блум). Мениджър и надзорник е привлекателният Глен (Марк Маккинли), а асистент-мениджър е Дина (Лорън Аш) – леко агресивна и действаща по правилата. Тони Плана играе за втори път баща на Америка Ферера, като първата такава роля е в сериала „Грозната Бети”.

Във всеки епизод табелката на Ейми е с име, различно от истинското й. Причината за това е, че Ейми не обича да я заговарят непознати и да я наричат по име сякаш са си първи приятели и се познават от години... На работното място не винаги споделяш всичко с колегите си относно личния си живот - Ейми е точно такава: постепенно се разбира, че тя крие доста неща за себе си. Не защото са лоши, а защото подбира на кого какво да каже.

3 сезона (2015 - 2017 г.), 36 епизода х22 мин.
Уеб сайт: nbc.com/superstore
Фейсбук: facebook.com/NBCSuperstore/

От 5 септември 2017 г. по bTV Comedy. От 3 октомври 2018 г. - сезон II.

ИЗБРАНО