Дъщерята на Ананди

За филма

Оригинално заглавие: Balika Vadhu - Lamhe Pyaar Ke
Държава: Индия
Година: 2016
Жанрове: Сапун

В ролите: Грейси Госвами, Махи Видж, Авинаш Сачдев, Руслаан Мумтаз


"Child Bride - Moments of Love"
Втора част на сериала "Малката булка" ("Balika Vadhu - Kacchi Umar Ke Pakke Rishte", 2008 - 2016), в който главната героиня Ананди загина трагично. Какво ще се случи с децата й?

В центъра на сюжета този път е историята за любовта и стремежите на дъщерята на Ананди - Нанди (актрисите Грейси Госвами и Махи Видж). Тя се опитва да изтрие спомените за болката и копнежа от детството си и да изпълни последното желание на майка си.

Стилистиката на оригиналния сериал е запазена, като са добавени драматични обрати и изпитания за героите. След поредица от инциденти, които водят до раздялата ѝ с нейния брат Шивам, Нандини е осиновена от г-н Шекават, който я подкрепя в желанието ѝ да сбъдне мечтата си да стане лекар. Съвсем различна е съдбата на Шивам, след като прекъсва връзките със сестра си, става гангстер и беглец от закона. Сенки от миналото преследват както Нандини, така и Шивам. Най-големият им враг е Кундан – бившият съпруг на Нанди, който е готов на всичко, за да ѝ отмъсти.

Междувременно в живота на младата жена се появяват двама мъже, които се борят за нейното сърце. Д-р Амит Нареш Гоел (Авинаш Сачдев) е неин ментор и съветник, но дълбоко в себе си той изпитва чувства към Нанди. Младият и чаровен Криш пък не крие своите чувства и е готов на всичко, за да я спечели.

Дали Нанди ще изпълни завета на своята майка? И кой ще спечели нейното сърце?

Фейсбук: facebook.com/balikavadhuoriginal.bg

От 10 август 2017 г. по NOVA.

ИЗБРАНО