Магда

За филма

Оригинално заглавие: Magda M.
Държава: Полша
Година: 2005
Жанрове: Сапун

Режисьор: (сценарий) Радослав Фигура


Романтична драмедия на Akson Studio / TVN.

Юристът Пьотр Кожецки (в ролята - Павел Малашински) по време на следването си е имал чувства към своята красива състудентка Магда Милович (Йоанна Броджик). Въпреки че между двамата има силна химия, пътищата им се разделят. Години по-късно Магда вече е успешен адвокат, а Пьотр е посветил живота си да помага за кариерното развитие на жена си.

Усилията му обаче не са оценени и скоро той се озовава в съдебната зала като страна по собственото си бракоразводно дело. Дали по ирония на съдбата или като знак на провидението, адвокат на неговата съпруга се оказва Магда.

Старите чувства между Магда и Пьотр отново пламват, но също така изплуват и старите пречки във взаимоотношенията им – към независимите им характери и вродения инат сега се добавя житейският им опит. И двамата са емоционално ранени и не винаги успяват да се справят с това. В допълнение, и двамата обожават да държат на своето...

Разказ за връзките между хората, за търсенето на близост, приятелство и любов. А също така за отговорността, която носим за любимия ни човек. Сериалът представя и социални въпроси, образи и проблеми - понякога смешни, понякога сериозни, но винаги разказани със симпатия и разбиране.

Поредицата е отличена със "Златна телевизионна камера" на полските телевизионни награди.

55 епизода х45 мин.

От 24 юни 2017 г. по Diema Family. От 13 август 2017 г. - сезон II.

ИЗБРАНО