Зaвинаги

За филма

Оригинално заглавие: Forever
Държава: САЩ
Година: 2014
Жанрове: Фентъзи

Режисьор: (създател и сценарий) Алекс Де РаковМатю Милър

В ролите: Йоан Гръфъд, Алана Де Ла Гарса, Лорейн Тусен, Дони Кешауорз, Джоуел Дейвид Мур, Джъд Хърш


Криминална фентъзи драма на ABC / Warner Bros. Television. Какво бихте направили, ако имате цялото време на света?

Д-р Хенри Морган (Йоан Гръфъд), известен нюйоркски медицински следовател, опитва да отговори на този въпрос. Хенри има особен интерес към изучаването на мъртвите: той самият е безсмъртен и само най-добрата му приятелка и довереничка Ейб (Джъд Хърш), изпълнена с живот на 75-годишна възраст, знае неговата тайна.

Хенри, който изобщо не е мръднал през последните 200 години, е успял дискретно да се прикрие, без никой да разбере неговото състояние. Задачата му става особено сложна, когато се среща с детектив Джо Мартинес от нюйоркската полиция (Алана Де Ла Гарса). Тя е овдовяла наскоро и е впечатлена от Хенри, след като научава, че той е единственият оцелял в ужасна влакова катастрофа, а неговите знания й помагат много в разрешаването на престъпления.

Това, че е живял в две столетия, е в полза на Хенри в неговата работа, но го кара да си задава и много въпроси в личен план. Ще открие ли той защо не може да умре? Ако разкрие тайната, ще успее ли да обърне нещата? Ще разбере ли Джо кой в действителност е Хенри? И - както намеква анонимно обаждане по телефона - има ли други като Хенри? С постоянно преминаване от миналото в бъдещето и обратно, аспектите от дългия и разнолик живот на Хенри започват да се разкриват един по един и добиваме представа, какво е да живееш вечно.

Един сезон, 22 епизода х43 мин.
Фейсбук: facebook.com/WBForever/

От 18 април 2017 г. по FOX.

ИЗБРАНО