Трите лица на Ана

За филма

Оригинално заглавие: Tres veces Ana
Държава: Мексико
Година: 2016
Жанрове: Сапун

Режисьор: (сценарий) Хуан Карлос Алкала


Римейк на "Lazos de amor" (1995 г.).

Романтична история, която проследява съдбата на тризначките Ана Лусия, Ана Летисия и Ана Лаура, разделени от драматично събитие преди 20 години.

В катастрофа, предизвикана от капризите на едно от децата, загиват двамата родители, а една от сестрите - Ана Лусия изчезва. Семейството приема, че детето е загинало. Жена, загубила дъщеря си, открива и спасява Ана Лусия, която отглежда като собствено дете. Ана Лаура, втората сестра, губи крака си в следствие на тежкия инцидент. Отраства като стеснително и чувствително дете, което не спира да вярва, че Ана Лусия е оцеляла и един ден ще я открие. Третата сестра - Ана Летисия, е различна. Тя е всичко, което останалите две не са - амбициозна, егоистка и готова на всичко, за да постигне целите си.

Един мъж с добро сърце и влиятелна фамилия, но с две имена и две самоличности поради амнезия след тежка катастрофа, ще трябва да реши на коя от тях да отдаде сърцето си, да избере минало или бъдеще. Дали съдбата ще бъде благосклонна към чистата любов и какви изпитания е подготвила за трите сестри, носещи името Ана?

123 епизода х60 мин.

От 7 ноември 2016 г. по Diema Family.

ИЗБРАНО