Ковбой

За филма

Оригинално заглавие: Ковбои
Държава: Русия
Година: 2013
Жанрове: Крими

Режисьор: Станислав Титаренко

В ролите: Егор Бероев, Алексей Комашко, Роман Грибков, Олег Алмазов, Елена Радевич, Сергей Яценюк, Ирина Гершт, Дмитрий Орлов, Дианна Дезмари, Роман Агеев, Светлана Смирнова-Марцинкевич


Детективска поредица на телевизия НТВ по сценарий на Максим Есаулов и Дмитрий Филиппов, в която домошар и „вълк-единак“ разкриват убийства. Двама напълно противоположни мъже са събрани в един екип, който трябва да се бори срещу злото.

Станислав Ковалски-Стас (в ролята - Егор Бероев) е семеен тип: има прекрасна съпруга и малка дъщеря, истински домошар, а Игор Бойцов (Алексей Комашко) е “вълк единак”. Различният им начин на живот не пречи да бъдат приятели и да се превърнат в най-добрия тим в отдела за разкриване на убийства в Санкт Петербург. Стас и Игор с лекота разкриват най-сложните случаи.

Интересното е, че прякорът на двойката най-добри детективи в Санкт Петербург е Ковбой - от една страна, заради професионалните им умения, от друга - заради съчетанието на първите срички от техните фамилии: Ков-алски и Бой-цов.

Ковбойският тандем успешно се справя с всякакви задачи, докато Бойцов не се влюбва в медицинската сестра Катя (Светлана Смирнова-Марцинкевич), а бракът на Стас започва да се разпада...

16 епизода х45 мин.
Уеб сайт: http://www.ntv.ru/serial/Kovboi/last24431839/

От 23 юни 2016 г. по Bulgaria ON AIR.

ИЗБРАНО