Наръчник за оцеляване от Купър Барет

За филма

Оригинално заглавие: Cooper Barrett`s Guide to Surviving Life
Държава: САЩ
Година: 2016
Жанрове: Комедия

Режисьор: (създател и сценарий) Jay Lacopo

В ролите: Джак Кътмор-Скот, Меган Рат, Чарли Сакстън, Джеймс Ърл, Джъстин Барта, Лиза Лапира


Не би ли било чудесно да имаш приятел, който е направил вече всички възможни грешки в живота и след това ти казва къде точно е сбъркал, така че ти да не сгрешиш по същия начин? Комедийният сериал изследва нещата, през които минаваме, докато търсим смисъла на живота.

Купър Барет все още не е намерил желаната работа; случайно се е влюбил в съседката си, Кели Бишъп; един от съквартирантите му, Нийл, не може да зареже своята приятелка културистка; другият му съквартирант Бари е симпатичен особняк, който непрекъснато си навлича неприятности; а 40-годишният му брат Джош непрекъснато се появява и иска да се мотае с приятелите му, за да си почине от жена си Лесли и двете им деца. Единственото, което им принадлежи, са те самите.

Докато Купър се бори с множество предизвикателства на живота – нощ в ареста, неподходящ смс, който никога не е трябвало да изпраща и лоши съвети – той ще ни води през често хаотичното, но винаги смехотворно мъчение, така че да не се налага нашият собствен живот да бъде толкова забавно бедствие, каквото е животът на самия Купър.

Епизоди х30 мин.
Фейсбук: facebook.com/CooperBarrettsGuidetoSurvivingLife

От 25 април 2016 г. по FOX.

ИЗБРАНО