Земя на честта

За филма

Оригинално заглавие: Tierra de Reyes
Държава: САЩ
Година: 2014
Жанрове: Сапун

Режисьор: Луис Манзо, Рикардо Шуорц

В ролите: Аарон Диас, Ана Лорена Санчес, Кимбърли Дос Рамос, Гонсало Гарсия Виванко, Скарлет Грубер, Кристиан де ла Кампа, Соня Смит, Фабиан Риос, Синтия Олавария


Римейк от Telemundo Studios на световния колумбийски хит от 2003 г. „Трима братя, три сестри“.
Историята е за тримата братя Гаярдо – Артуро, Самуел и Флавио, които подозират, че сестра им е била убита от богатия земевладелец Игнасио дел Хунко. Те решават сами да потърсят възмездие, като започват работа в ранчото на семейство Дел Хунко. Тримата имат перфектния план за отмъщение, докато не се сблъскват с любовта - братята се влюбват в трите дъщери на Каетана Белмонте дел Хунко: София, Андрея и Ирина...

Снимките са осъществени в Хюстън (щата Тексас) и Маями (щата Флорида), САЩ.

Героите:
Артуро (Аарон Диас) е най-големият син в семейство Гаярдо. След трагичната смърт на родителите им, той е поел грижите за по-малките си братя и сестри. Всички предизвикателства, през които е преминал, са го превърнали в сериозен и резервиран човек, винаги готов да се жертва за доброто на близките си.

София (Ана Лорена Санчес) е най-голямата дъщеря на Каетана. Омъжена за Леонардо Монталво (Фабиан Риос) и работи като ветеринарка. София е зряла, уравновесена и справедлива, но крие тайна, която й пречи да бъде щастлива. Въпреки своята младост и деликатна красота, тя е крехка и неуверена.

Флавио (Гонсало Гарсия Виванко) е весел, импулсивен и непокорен. Обича да изглежда добре и често демонстрира привлекателната си физика. Със свободен дух и авантюрист, той обича да се наслаждава на мига. Слабостта му към парите и лукса не успява да го отдалечи от онова, което е - благороден и чувствителен млад мъж.

Ирина (Кимбърли Дос Рамос) е най-малката дъщеря на Каетана и Игнасио, и основната причина за главоболията на майка си. Не пропуска да се забавлява при всяка възможност, обича да пилее пари, а поведението й често е скандално.

Самуел (Кристиан де ла Кампа) е мечтател, решителен и с романтичен поглед. Въпреки че е беден, той учи в университета и иска по-добро бъдеще за себе си и за семейството си. Наивен, срамежлив и с много малко опит в любовта.

Андреа (Скарлет Грубер) е горда, перфекционистка и почти не се интересува от хората, които стоят по-ниско в обществото от нея. Най-голямото й желание е да се хареса на майка си, на която помага в управлението на ранчото.

Кайетана (Соня Смит) е майка на София, Андреа и Ирина. Привлекателна жена, чиито качества са прикрити зад строгост. С твърда ръка управлява както ранчото, така и семейното богатство.

159 епизода х53 мин.

От 19 януари 2016 г. по bTV.

ИЗБРАНО