Непростимо

За филма

Държава: Мексико
Година: 2015
Жанрове: Сапун

Режисьор: Моника Мигел, Адриан Фрутос

В ролите: Иван Санчес, Ана Бренда Контрерас, Гретел Валдес, Серхио Сендел, Клаудия Рамирес, Хуан Ферара, Гийермо Капетийо


Lo imperdonable: нова екранизация на бестселъра „Лъжата” на мексиканската писателка Каридад Браво Адамс.

Вероника (Ана Бренда Контрерас) става жертва на желанието за мъст. Тя се оказва заподозряна и обвинена за смъртта на младия златодобивен миньор Деметрио от селцето Мина Ескондида, който се самоубива, след като сърцето му е било разбито от една амбициозна и безсърдечна жена, подиграла се с неговите чувства.


Братът на младежа - Мартин Сан Телмо (Иван Санчес), постепенно и с помощта на местните жители успява да събере улики, които са довели Деметрио до тази трагедия. Мартин разкрива, че жената, виновна за неговата смърт, е от богатото семейство Прадо-Кастело, а името ѝ започва с "В". Решен да отмъсти, Мартин заминава за Мексико сити, където успява да влезе в обкръжението на могъщата фамилия.Там той се запознава с две млади жени, чиито имена започват с В – Вероника и Вирхиния Прадо-Кастело. Двете са племенници на богатия магнат. Вирхиния е невинна и нежна, а Вероника – силна и смела. Въз основа на събраните улики и поредица от съвпадения, Мартин решава, че жената, която търси, е Вероника. Той започва да реализира своя план за отмъщение: първо да ухажва Вероника, после да я съблазни и дори да я подтикне да се влюби в него, за да ѝ разбие сърцето и да я доведе до състоянието, предизвикало брат му да се самоубие…Дали Вероника е виновницата за смъртта на Деметрио и ще успее ли Мартин да осъществи своя план?


От 30 октомври 2015 г. по Diema Family.