Специален доклад

За филма

Оригинално заглавие: Minority Report
Държава: САЩ
Година: 2015
Жанрове: Фантастика

Режисьор: (създател и сценарий) Макс Боренстайн

В ролите: Старк Сандс, Мегън Гуд, Ник Зейно, Даниел Ландън, Лора Риган, Ли Юн Ли, Уилмър Валдерама, Уилям Мейпотър, Зейн Хол


Продължение на едноименния кинофилм на Стивън Спилбърг от 2002 г., направен по по едноименния разказ на американския фантаст Филип Дик.

футуристична драма за престъпления, заговори и лъжи, сред които един ясновидец и една следователката ще открият приятелството, смисъла и изкуплението.


В кинолентата сюжетът се въртеше около отдел „пред-престъпност“ и неговите "провидци" - ясновидци, които надничат в бъдещето. Благодарение на прогнозите им, властите разкриваха престъпниците още преди да са извършили злодеяния! Сега действието се развива във Вашингтон през 2065 година - тоест десетилетие по-късно, отколкото в кинопродукцията.


Отдел „предпрестъпност“ вече е закрит. Кандидат-убийците са засичани чрез сложна, проверена технология, вместо чрез ясновидци. А самите провидци - Даш, Артър и Агата - са освободени от задълженията си. Провидците обаче не могат да се отърват от способностите си... Даш (в ролята е Старк Сандс) продължава да има ужасяващи, фрагментарни видения на бъдещи престъпления. Подтикван от тези образи, той решава да помогне на дръзката проницателна следователка Лара Вега (Мегън Гуд) да предотврати серия фатални развръзки. За съжаление, двамата не успяват да запазят способностите на Даш в тайна - и мнозина безскрупулно се опитват да се възползват от уменията му.


Епизоди х42 мин.

Уеб сайт: http://www.fox.com/minority-report

Фейсбук: https://www.facebook.com/MinorityReportFOX


В главните роли:

Старк Сандс като Даш
Мегън Гуд като Вега
Уилмър Валдерама като Уил Блейк
Даниел Ландън като Уоли
Лора Риган като Агата
Ли Юн Ли като Акийла
Ник Зейно като Артър
Зейн Хол като Рико.



От ноември 2015 г. по FOX (сезон I - 8 епизода).

ИЗБРАНО