Оцеляване

За филма

Държава: САЩ
Година: 2014
Жанрове: Фантастика

Режисьор: (създател и сценарий) Майки Фишър

В ролите: Хали Бери, Пиърс Гагнън, Грейс Гъмър, Горан Вишнич, Хироюки Санада, Майкъл О'Нийл, Дейвид Мориси


"Extant": фантастичен трилър CBS за астронавтка, която се мъчи да разбере как е забременяла, докато е на 13-месечна самостоятелна мисия в космоса.


В основата на сюжета е мисията на Моли Уудс (Хали Бери) -след като се връща на Земята, тя се опитва да възстанови отношенията със съпруга си (Горан Вишнич) и тяхното дете-робот Итън. По време на задължителните медицински прегледи след всяка мисия Моли разбира, че по време на престоя си в Космоса е забременяла! Тази бременност се оказва пълна мистерия, предвид факта, че тя е била там съвсем сама.


Изследванията, направени на Моли показват още, че тя има мозъчни аномалии - подобни на колегата и Крейгър, който също е бил на самостоятелна мисия, но след като се е върнал, се е самоубил.


С Моли започват да се случват и други странни случки и тя се заема да разкрие причината за тях. По време на разследването си Моли се натъква на конспиративен план, от който зависи не само нейната, но и съдбата на цялото човечество... Това е история за „Земята, оцеляването и семейството".



Епизоди х42 мин.

Уеб сайт: http://www.cbs.com/shows/extant/


Изпълнителни продуценти: Хали Бери, Стивън Спилбърг, Майки Фишър и др.


Награда от асоциацията на критиците на Broadcast Television за най-вълнуващ нов сериал през 2014 г.


От 29 юли 2015 г. по bTV.

ИЗБРАНО