Прости ми

За филма

Оригинално заглавие: Beni Affet
Държава: Турция
Година: 2011
Жанрове: Сапун

Режисьор: Гюрсел Атес, Бергюзар Демироглу

В ролите: Нусрет Шенай, Гайе Тургут, Гамзе Игдироглу, Мурат Данаджъ, Шейма Коркмаз, Мерт Алтънъшък, Улвие Караджа, Зейнеп Яса, Зейнеп Айтек


Тайни от миналото, желание за отмъщение, любов и омраза се преплитат в трудния път, който трябва да извървят героите. Цената на богатството и славата, изпитанията на съдбата и дълго пазените тайни, вплетени в една съвременна история за бедното богато момче и за отмъщението и прошката.

Красива и мистериозна жена влиза в къщата на най-богатия турски бизнесмен с една единствена цел – отмъщение, а той, нищо неподозиращ, лично й дава „ключа от задната врата на дома си”. Съдбата сякаш си играе с главните герои, въвличайки ги в една изключително емоционална история с неочаквани обрати и невъзможен изход.

Ключова е срещата на най-богатия бизнесмен в Анкара – Осман Козан, с Ейлюл, която той самия иска за снаха на най-големия си син, а тя има само една цел – да унищожи фамилия Козан заради злините, които Осман е причинил на нейното семейство в миналото. Защото пътят му от бедността към славата и богатството крие много добре пазени тайни. В опита си на всяка цена да уреди желания от него брак с „перфектната” съпруга за своя син, макар той да е влюбен в бедната Фериде, Осман сам пуска най-големия си враг в дома си, застрашавайки благополучието на семейството си.

Зрителят е в напрежение до последния момент на всеки епизод. Паралелно със сюжета за отмъщението се засягат темите за прошката, любовта и отношенията в съвременното турско семейство.

8 сезона (2011-2018), 1456 епизода х45 мин.
Уеб сайт: focusfilm.net/beniaffet/default.aspx?LId=1#/homepage/

От 26 март 2015 г. по Нова телевизия.
От 12 февруари 2016 г. по Diema Family.

ИЗБРАНО