Убежище

За филма

Държава: Канада / САЩ
Година: 2010
Жанрове: Фентъзи

Режисьор: (сценарий) Stephen King, Jim Dunn, Sam Ernst

В ролите: Emily Rose, Lucas Bryant, Eric Balfour, Richard Donat, John Dunsworth


"Haven": криминална фентъзи драма по романа „Колорадеца“ ("The Colorado Kid") на Стивън Кинг.


Поредицата проследява случващото се с бившия агент от ФБР Одри Паркър, която става ченге в малкото градче Хейвън от щата Мейн. Там тя трябва да разреши случай с убийството на бивш местен затворник - но открива, че странната територия открай време е убежище за хора със свръхестествени способности и е изпълнена с тайни, включително за собственото ѝ минало.

Тези тайни на града представляват ключ към загадките на нейния произход...


В сезон 4:

Одри Паркър (Емили Роуз)най-после се появява отново, но с това заплахата от Бедите не намалява. Можем ли да сме сигурни обаче, че тя е същият човек? И каква е връзката ѝ с тайнствения непознат Уилям (Колин Фъргюсън)?

Дюк (Ерик Балфур) е запратен неподготвен в това ново бъдеще, така че може да им служи като гид в предстоящите събития, когато Бедите ще вземат още по-голям връх…



По-късно Одри, Нейтън (Лукас Брайънт) и Дюк са принудени да се надпреварват с времето, за да установят коя е причината хората да станат твърди като камък и че жителите на Убежището са в плен на Беда, която превръща сънищата им в ужасни кошмари. В същото време Дюк се оказва в затруднено положение, опитвайки се да се справи с досадния си брат.


От 26 юни 2014 г. по Diva Universal (сезон IV).

ИЗБРАНО