Бъди мъж

За филма

Държава: Великобритания
Година: 2014
Жанрове: Риалити

В ролите: Olivia Lee, Anjula Mutanda, Jemma Shepard


"Man Up": От десетилетията жените се борят със зъби и маникюр за равноправие и независимост, но как се отразява това на мъжа от 21-ви век?


Все повече мъже избират да живеят при родителите си възможно най-дълго, неуверени и объркани какво точно искат жените, но тази поредица е тук, за да им помогне. От 30-годишни девственици и любители на компютърните игри до мамини синчета и „Стар Трек” маниаци – поредицата Бъди мъж помага на различни безнадеждни британци да се превърнат в истински мъже.


Всеки епизод проследява по един тъжен, нещастен мъж, който преминава трансформация, която да промени живота му и да извади на бял свят скрития в него герой. Водещата Оливия Лий стои до всеки кандидат, докато се опитва да разкрие скрития му потенциал, хвърляйки го в неизвестното – независимо дали става въпрос за това, да бъде принуден да говори с група секси, привлекателни жени или да бъде изваден от ежедневието си, за да се потопи в динамичния, пропит с тестостерон „мъжки свят”.


Всичко това ще бъде шок за нашия герой, но ще му помогне да придобие увереност, каквато не е претежавал досега. С помощта на психоложката на предаването Анджула Мутанда и невероятната стилистка Джема Шепард, "Бъди мъж" ще стигне до най-дълбоките кътчета на характера на участника и после ще го пресъздаде отново. В края на седмицата Оливия има една последна изненада за всеки участник, преди да го изпрати към новия му живот – любовна среща!


Сред кандидатите, отчаяно нуждаещи се от помощ има фермер, който предпочита да бъде на полето, отколкото сред хора; учен, който се опитва да преживее загубата на любимата си, която го е изоставила и инженер, който въстава срещу желанието на семейството му да сключи уреден брак.


Това е едно емоционално, забавно, стоплящо сърцето пътешествие. Въпросът е дали момчетата ще се справят с предизвикателството и ще станат мъже?




От 24 април 2014 г. по FOX Life.

ИЗБРАНО