Без граници

За филма

Оригинално заглавие: No Limit
Държава: Франция
Година: 2012
Жанрове: Екшън

Режисьор: (сценарий) Люк Бесон, Франк Филипон

В ролите: Венсан Елбаз, Ан Жируар, Елен Сьозаре, Сара Брананс, Кристиан Брандел


Тази приключенска и криминална екшън-комедия на Europacorp Television / TF1 е едно от първите начинания на Люк Бесон в телевизията.

Неочаквана диагноза „мозъчен тумор” принуждава тайния агент Винсънт Либерати да изостави забързания си начин живот и да се завърне в Марсилия, за да прекара повече време с дъщеря си Лола и бившата си съпруга Александра.

Агентът от френските служби става част от тайната организация "Хидра" (която цели да ликвидира организираната престъпност на Френската ривиера) и се съгласява да изпълнява секретни, но опасни мисии в замяна на едно: достъп до експериментално лечение на тежката му болест. Това му дава и още една възможност – да бъде близо до темпераментната си дъщеря-тийнейджърка Лола, бившата си съпруга Александра, любовта към която все още не е преживял, и до подозрителната си сестра-ченге Жулиет.

Винсънт се бори с чувствата си към Александра и не спира да търси правилния подход към дъщеря си Лола. Всичко изглежда непосилно, но за Винсънт Либерати няма невъзможни неща!

Продуценти са Luc Besson, Benjamin Dupont-Jubien.

Три сезона (2012 - 2013 г. и 2015 г.), 22 епизода х52 мин.
Уеб сайт: tf1.fr/tf1/no-limit/
Фейсбук: facebook.com/NoLimitLaSerie.tf1.fr/

От 18 до 27 декември 2013 г. (5 епизода) и на 6 януари 2014 г. (еп. 6) по Нова телевизия (сезон I).
От 13 януари 2014 г. по AXN под името "До краен предел". От 7 юли 2014 г. - сезон II.
От 14 октомври до 3 ноември 2016 г. по Diema. От 29 ноември до 7 декември - повторение (сезон I). От 8 декември 2016 г. - сезон II.

ИЗБРАНО