На изток и надолу

За филма

Държава: САЩ
Година: 2012
Жанрове: Комедия

Режисьор: Джоди Хил

В ролите: Дани МакБрайд, Стийв Литъл, Кати Миксън, Джейсън Съдейкис, Джон Хоукс


"Eastbound & Down": Години, след като е обърнал гръб на родния си град, известен бейзболен играч се завръща, за да преподава физическо в собствената си стара гимназия.

Кени Пауърс има проблем със своя фастбол и с непоносимия си характер. След забележителен напредък в кариерата си, той се завръща в Шелби каунти, Северна Каролина, за да ближе раните си...


В 4 сезон той ще изпие до дъно горчивата чаша на нерадостната съдба на бившите атлети. Кени вече е женен за Ейприл, има още едно дете (дъщеричка на име Шаная) и се опитва да се примири с вселенската скука, свързана с поизицията му като помощник-мениджър във фирма за коли под наем. В свободното си време, вместо да пие и да се дрогира, Кени решава да пробва нещо ново – да напише сценарии, вдъхновен от собствената му пълна до ръба с възходи и падения биография.


В еп. 1 на сезон IV, отегчен от досадната си работа и монотонния живот в предградията, Кени Пауърс – вече семеен и татко на две деца - решава да направи рязък завой в кариерата си и да се върне към онова, което прави най-добре, след като случайно среща бивш свой съотборник, който в момента е водещ на скандално тв шоу.


От 18 октомври 2013 г. по HBO (сезон IV).

ИЗБРАНО