Огледален свят

За филма

Оригинално заглавие: Adını Feriha Koydum
Държава: Турция
Година: 2011
Жанрове: Драма

Режисьор: Barış Yöş

В ролите: Хазал Кая, Вахиде Гьордюм, Метин Чекмез, Чаатай Улусой, Дениз Уур, Мелих Селчук


Борбата за по-добър живот на едно семейство, живеещо в сянката на богатите обитатели на истанбулския квартал "Етилер".

Риза е портиер, а Зехра чистачка, която има изключително големи амбиции за дъщеря им Фериа (Хазал Кая). Момичето израства между два свята – в единия желанията и възможностите са безкрайни, другият пък е твърде близо до действителността в малкия апартамент на приземния етаж в луксозен квартал, който тя обитава със семейството си.

Фериа е приета да учи в престижен частен университет с пълна стипендия, където мечти и реалност се смесват, а хубавата дъщеря на портиера се представя за богато момиче - и твърде скоро става принцеса в един свой измислен розов свят... Мигновено Фериа става център на внимание за горните курсове в университета - включително и за Емир, който е богат и красив плейбой! Носейки дрехите на своите богати съседи, Фериа изглежда на външен вид богата, но докога ще може да поддържа имиджа на заможна млада дама?

И какво от това, че тази фантазия ще погълне семейството и приятелите й? Красивата дъщеря на портиера ще се отдалечи от света, на който принадлежи, навлизайки във фалшив свят, който самата тя си построява и си е негова принцеса. Борбата в реалния живот довежда до сблъсък с майка й - майка и дъщеря ще започнат борба, от която връщане назад няма.

Уеб сайт: showtvnet.com/dizi/adini-feriha-koydum/

Ог 14 януари до 29 май 2013 г. по bTV (сезон I - 66 еп.). От 1 юли 2013 г. до 13 януари 2014 г. - сезон II (106 еп.). От 18 август до 8 септември 2014 г. - сезон III ("Ферия" / "Пътят на Емир", 16 епизода).
От 29 септември 2014 г. по bTV Lady.
От 15 май 2016 г. по Diema Family.

ИЗБРАНО