В дълбоки води

За филма

Държава: САЩ
Година: 2010
Жанрове: Драма

Режисьор: (сценарий) David Hemingson, Jami O'Brien

В ролите: Matt Long, Norbert Leo Butz, Ben Lawson, Tina Majorino, Mehcad Brooks, Leah Pipes, Clancy Brown, Billy Zane


"The Deep End": адвокатска драма. Сериалът проследява първата година на 5 юрист-сътрудници, които се учат да се справят с предизвикателствата в една от най-престижните адвокатски кантори в Лос Анжелес.


Петимата наскоро дипломирани юристи започват заедно работа като начинаещи сътрудници в "Стърлинг, Хъдъл, Опенхайм & Крафт". Те са хвърлени в дълбокото и са принудени да се справят със съдебни дела, които са в конфликт с личните им вярвания и етика.

В началото Клиф Хъдъл (с прякор „принцът на мрака”) е техен шеф, но нещата започват да се променят, когато партньорът Харт Стърлинг се завръща от дълга отпуска, през която се е грижил за болната си съпруга. Въпреки че партньорите в кантората се опитват да им вгорчат живота, петимата юристи бързо се сближават под натиска на напрежението, докато се учат да вземат трудни етични решения...


Мат Лонг е в ролята на Дилън Хюит - сериозен, идеалистичен и невинен млад човек, дипломиран в Бръшляновата лига и дълбоко вярващ в правосъдието. Лиъм Приори (в ролята - Бен Лоусън) е начинаещ сътрудник от Австралия, който сам заявява, че има проблеми с контрола на импулсивността, когато става въпрос за жени, тъй като е правил секс с почти всяка дама в офиса, с изключение на Аделаид „Ади” Фишър.
Ади (Тина Майорино) е неуверен начинаещ сътрудник от голямо семейство от Средния Запад. Завършила с почести реномиран университет, тя има отличен юридически инстинкт, естествен усет към правото и обича да готви. Малкълм Бенет (Мехкад Брукс) е тотален аутсайдер, докато Бет Бранфорд (Леа Пайпс) – богатата и руса сътрудничка, счита, че парите могат да й купят кариера.



Харт Стърлинг (Кленси Браун), управляващият партньор на кантората, наследява позицията по семейна линия. Той вярва, че правото може да облагодетелства обществото и света, че компанията му трябва да прави добро, дори да работи благотворително.


Били Зейн е в ролята на Клиф Хъдъл, другият управляващ партньор. Познат сред колегите като „принцът на мрака”, Хъдъл е студен и безмилостен, той е злодеят в сериала. Той не споделя хуманистичните виждания на Стърлинг, а смята, че правото е идеален начин за печелене на пари без значение от последствията. Това е и причината за честите им сблъсъци.


Роуди Кайзер (в ролята - Норбърт Лео Бутц) е сътрудник в кантората и ментор на новоназначените, арогантен и даващ празни обещания любител на царевичния ликьор и кашмирената вълна.


От 5 септември 2012 г. по bTV Cinema. От 31 октомври 2012 г. - повторение.

ИЗБРАНО