Надпревара

За филма

Оригинално заглавие: Rush
Държава: Австралия
Година: 2008
Жанрове: Крими

Режисьор: (сценарий) Christopher Lee, John Edwards

В ролите: Роджър Корсър, Калън Мълвей, Джолейн Андерсън, Никол Да Силва, Ашли Зукерман, Кевин Хофбауер, Самюъл Джонсън, Катрин МакКлементс


Базирани на екипа за действие при критични ситуации от реалния живот, отдел от полицията на Виктория, членовете на тактическия отряд не са просто обикновени полицаи. Те са добре обучени, оборудвани са със специални умения и оръжия, които ги подпомагат във фундаменталната им мисия - да опазват реда без да използват смъртоносни оръжия. Тяхното умение да мислят нестандартно в кризисни ситуации е от съществено значение. Подпомогнати от отлично разузнаване и най-нови технологии, хората от тактическия отряд са най-добрите в това, да бъдат на крачка пред престъпниците и да ги залавят преди да причинят злини.


Те са специално подбрани измежду най-добрите, всеки със своите уникални способности, и всички са във върхова форма, физически и умствено. Необходим е особен вид темперамент, за да си способен да започнеш деня си обезвреждайки бомба, и преди още денят ти да е приключил, да преследваш въоръжен престъпник в трафика в пиков час. За някои хора това би било предостатъчно, за да полудеят. За полицаите от тактическия отряд това опазва разсъдъка им.


Действието в „Надпревара“ се разпростира по-нашироко през 13 епизода на сезон IV, започвайки с разтърсващ инцидент в първия епизод - убийството на министъра на полицията. Това става повод за създаването на подразделение с особено назначение за борба с организираната престъпност, в което тактическият отряд изпълнява тактическия компонент от разследването. Отваря се един много по-голям свят.


От май 2012 г. по AXN (сезон IV).

ИЗБРАНО